Felejtéshez való jog

Használd ezt az opciót, ha szeretnéd személyes és egyéb adataidat törölni a webáruházunkból. Ne feledd, hogy ez törölni fogja a felhasználói fiókodat, amit nem fogunk tudni később visszaállítani.

Email címed

Hogyan működik?

Egy emailt fogsz kapni, amiben egy linket fog találni. A linkre kattintva törlődnek személyes és egyéb adataid az áruházból. Ha valami technikailag nem törölhető, úgy anonimizálásra kerül. A link 2 órán keresztül aktív.