Regisztráció

A 'ScrapBolt - minden ami kreatív egy helyen' webshopban való böngészéshez, a szöveges tartalmak, vagy a termékek megtekintéséhez nem szükséges regisztráció.

Rendelés leadásakor választhatsz, hogy regisztrálod-e magad a rendszerben. A rendelés során meg kell adnod a neved, a kívánt szállítási címet, e-mail címedet és telefonszámodat. Ezen adatok megadása a rendelés teljesítéséhez szükséges. Regisztráció esetén legközelebbi rendelésed leadásakor már nem lesz szükséges megadnod ezeket az adatokat.

Az adatok helyességét bármikor ellenőrizheted és módosíthatod, törölheted jóváhagyás előtt. Az adott megrendelés elküldött adatai az elküldést követően már nem módosíthatók. 

Regisztráció esetén személyes adataid megadása után a rendszer egy e-mailt fog küldeni neked az általad megadott e-mail címre, amiben aktiválhatod felhasználói fiókodat. A jelszavad megadásakor figyelj arra, hogy egy betűkből és számokból álló kombinációt adj meg. 

Megrendelés

A ScrapBolt webshopjában vásárolt árukat nem lehet továbbértékesíteni. Kereskedelmi partnerek számára egyedi kondíciókat kínálunk, ezért ilyen irányú érdeklődés esetén kérjük, vegyék fel velünk a közvetlen kapcsolatot a 'Ügyfélszolgálat' menüpont alatt megadott telefonon, vagy e-mailben.

Az egyes termékek mellett feltüntetett árak a hatályos ÁFA-t igen, de a házhozszállítás költségeit nem tartalmazzák. Az árak egy db termékre vonatkoznak, ha ettől eltérő információ nincs megadva a termékleírásban.

A megrendelés elküldése előtt bármikor megváltoztathatod, ellenőrizheted a kosarad tartalmát a Kosár tartalma menüpontot választva. A megrendelési folyamatot a Fizetés menüpont megnyomásával kezdheted el. A megrendelési folyamat a megrendelés jóváhagyásáig bármikor megszakítható, de a megrendelés, illetve annak összetétele, a jóváhagyás után már nem módosítható.

Rendelésedet bármely napon, bármely időben feladhatod, rendszerünk azt automatikusan feldolgozza és visszaigazolja. A rendelést jellemzően a rendelés leadását követő harmadik munkanapon átadjuk szállító partnerünknek. Ha olyan terméket rendelsz meg, amely rendelendő állapotú, felvesszük veled a kapcsolatot a szállítási várható idejéről.

Munkatársunk csakis abban az esetben veszi fel veled a kapcsolatot telefonon, vagy e-mailben, ha valamilyen nem várt probléma lépne fel.

A rendszer a megrendelésről automatikus visszaigazoló e-mailt küld, ez az e-mail nem számla, csak a rendelés beérkezéséről tájékoztat. A rendelés összeállítását követően e-mailben kerül elküldésre a számla (magánszemélyeknek elektronikus számla, üzleti vállalkozások számára nyomtatható .pdf).

Folyamatban lévő megrendeléseid állapotát - amennyiben regisztrált felhasználóként adtad le azokat - a Fiókom menüpont alatt bármikor ellenőrizheted. 

Fizetési módok

A fizetési módot a megrendeléskor választhatod ki. A fizetés történhet készpénzben (utánvéttel) vagy átutalással. Bankkártyás és PayPal fizetési igény esetén jelezd ezt a megrendeléshez írd megjegyzésedben.

Készpénzes fizetésre lehetőséged van utánvét formájában. Ekkor a szállítást végző futárnak kell kifizetni az áru ellenértékét. Az utánvétel szolgáltatás ingyenes.

Átutalás választása esetén a termékek postázását csak a fizetési tranzakció lezárását követően kezdjük meg. Amennyiben törzsvásárlói kedvezménnyel rendelkezel, vagy rendelésed előrendelt termékeket tartalmaz, úgy az átutalást csak a számla megérkezését követően végezd el.

Átutalás esetén a következő bankszámlára várjuk a megrendelés ellenértékét: eDEA Kft. 11101105-13288145-01000003. Ha a megrendelt áru vételárát 1 héten belül nem utalod át, úgy munkatársunk megkísérli felvenni veled a kapcsolatot, hogy tisztázza a nem fizetés okát. Ha a kapcsolatfelvétel nem sikerül a megrendelést töröljük és erről elektronikus üzenetet (e-mailt) küldünk.

Kedvezményrendszer

Amennyiben regisztráltad magad áruházunkban, automatikusan részt veszel kedvezményrendszerünkben. Az áruházban történt vásárlásaid összege alapján különböző VIP szintekre kerülhetsz. Az adott VIP szint állandó kedvezményt nyújt számodra, nincs szükség havi vagy éves megújításra, így ha egyszer már elérted, úgy onnantól kezdve mindig részesülsz a kedvezményben. A kedvezmény kuponokkal összevonható, de akciós árú termékekre nem vonatkozik.

Az egyes kategóriák, a hozzájuk tartozó kedvezmények és a szükséges összesített vásárlási összegek az alábbi táblázatban találhatóak.

VIP szintÁllandó kedvezményÖsszesített vásárlási összeg
Hobbimániás5 %100 000 Ft
Alkotólázas7.5 %300 000 Ft
Scrapfüggő10 %1 000 000 Ft

Intézményi kedvezmények

Köznevelési intézmények számára általános 10 % kedvezményt nyújtunk, a kedvezmény kuponokkal összevonható, de akciós árú termékekre nem vonatkozik. A regisztrációt követően, az első vásárlás leadása előtt kérjük lépjen kapcsolatba velünk, hogy az intézményi kedvezményt aktiválhassuk.

Viszonteladói kedvezmények

Viszonteladók számára általános 20 % kedvezményt nyújtunk, a kedvezmény kuponokkal nem vonható össze, akciós árú termékekre nem vonatkozik, kedvezményes szállításra nem jogosít. A regisztrációt követően, az első vásárlás leadása előtt kérjük lépjen kapcsolatba velünk, hogy a viszonteladói kedvezményt aktiválhassuk.

Partnerprogram

Amennyiben regisztrálsz partnerprogramunkba, úgy az általad közvetített (blogodon, oldaladon elhelyezett partner linkeken keresztül érkező) vásárlások után 2% jutalékot kapsz. A jutalék jóváírása a közvetített vásárlás kiegyenlítése után történik meg. A jutalékot áruházunkban történő vásárlásra használhatsz fel, fizetéskor jutalékszámlád automatikusan beszámításra kerül.